Servis

Profesionalni servis Fujitsu

Profesionalni i educirani djelatnici sa višegodišnjim iskustvom pružaju uslugu čišćenja, popravka i reparature svih vrsta Fujitsu skenera i srodnih uređaja.

U korak sa novim tehnologijama i neprestanom edukacijom te usavršavanjem kod proizvođača osiguravamo postojećim i budućim klijentima visoku kvalitetu, brzu i efikasnu uslugu održavanja Fujitsu skenera i srodnih uređaja.

Ukoliko imate problema sa skenerom ili srodnim uređajem, možete nas nazvati ili posjetiti naš servis svakog radnog dana. Ljubazni djelatnici svojim stručnim savjetom pomoći će Vam u rješavanju problema i pobrinuti se za brzo i efikasno otklanjanje problema u što kraćem mogućem vremenskom roku.

Također svojim klijentima možemo omogućiti zamjenski uređaj za poslovno kritične aplikacije kada Vaš posao ne smije stajati zbog kvara uređaja.

Isto tako možemo Vam povoljno ponuditi potrošni materijal i rezervne dijelove za skener i srodne uređaje. Ovlašteni smo za prodaju Fujitsu skenera i Kofax softvera. Sa kvalitetnim rješenjima te povoljnom cijenom skenera možemo napraviti uštedu i na taj način pokazati da smo kvalitetan partner u svom segmentu poslovanja. Provjerite cijene potrošnog materijala za svoje uređaje u našoj web trgovini, pošaljite upit za neobvezujuću ponudu ili nas kontaktirajte na navedene brojeve telefona.

 

Radno vrijeme: 
PON - PET: od 9:00 do 17:00

prodajahr@e-disti.com

7 Artikala

po stranici

Postavi padajućim redosljedom
 1. Univerzalan set za čišćenje skenera

  Univerzalan set za čišćenje skenera

  Univerzalni set za čišćenje je namijenjen za čišćenje stakla, vučnih gumica, transportnog mehanizma i kućišta skenera.
 2. Usisavač za prašinu DataVac DC-3ESD

  Usisavač za prašinu DataVac DC-3ESD

  Usisavač DataVac DC-3ESD je sa HEPA filterom čak 99,97% usavršen kod prestizanju prašnih dijelova većih od 0,3 mikrona. Sa upotrebom usisavača će vaši visokotehnološki uređaji djelovati bolje i dulje. Za razliku od drugih usisavača, koji rasprše prašinu, prljavštinu i alergene natrag u zrak, ih DataVac DC-3ESD sa HEPA filterom uhvati u tijesno zatvoreno vrećicu za filtriranje. DataVac DC-3ESD omogućava sisanje i puhanje. Budući da je statika najveći problem osjetljive elektroničke opreme, ovaj je usisavač opremljen antistatičnim trakom. Uključuje pribor za jednostavniju upotrebu.
 3. Puhaljka za prašinu DataVac Electric Duster

  Puhaljka za prašinu DataVac Electric Duster

  MetroVac-ova »green power« puhaljka zraka je najnoviji dodatak uspješnoj DataVac liniji. Puhaljka – novi model potpuno je renoviran – mnogo je kompaktnija i udobna za upotrebu od ranijeg modela. Ima i nov nevjerojatno jak 500-watni motor koji potpuno odnije prašinu, prljavštinu i smeće sa skupih računala i druge elektronske opreme da mogu i dalje raditi najefikasnije. Novi DataVac Electric Duster više je ekološko usmjeren, je efikasniji i cjenovno pogodnije rješenje uspoređujući sa različitima spornima limenkama zraka koje trenutno prevladavaju.
 4. DATAVAC MDV-1BA

  Usisivač za prašinu DATAVAC MDV-1BA za čišćenje računalske opreme

  Danas je nemoguće da se posluje dok računalo ne radi. U nekom trenutku mogu komadići vlakana, prašina, kosa, komadići papira i druga prljavština uzrokovati totalni prekid rada. Iz toga proizlaze nesvršeni projekti, srušeni rasporedi i skup zastanak poslovanja. Kako bi izbjegli poteškoćama s računalom, predstavljamo vam DataVac®, najbolji sistem za čišćenje računala i računalske opreme..

 5. DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  DataVac® ESD Safe Electric Duster® ED-500ESD

  Nova je puhaljka DataVac® ESD Safe Electric Duster® ekološki prihvatljivija, učinkovitija i cjenovno pogodnija alternativa kontraverznome komprimiranome zraku koje se trenutno najčešće koristi za čišćenje računalske opreme.

 6. Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Air Force® Master Blaster® Car Dryer MB-3CDSWB

  Osušite cijeli auto u samo nekoliko minuta bez puštanja mikro praska i mrlja od vode. Master Blaster® Revolution™ ima dva dvostruka ventilatora, 4.0 HP motor s snagom ispuhivanja više od 17,000 m čistog, suhog, toplog profiltriranog zraka u minuti.
 7. CompuCleaner - Electric Air Duster

  Električna puhaljka CompuCleaner - Electric Air Duster za čišćenje elektroničkih uređaja

  Najprodavaniji pribor za čišćenje kompjuterske opreme u SAD sada dostupan i u Hrvatskoj! CompuCleanar je svojim robusnim i lakim dizajnom udoban za korištenje u industrijskim i uredskim okolišima. Dolazi zajedno sa cijelim setom alatka za precizno i efikasno čišćenje najteže dostupnih mjesta.

7 Artikala

po stranici

Postavi padajućim redosljedom